Referenties

“Erik stelt confronterende vragen met een glimlach en soms een knipoog. Hij spaart je niet. Je voelt de betrokkenheid en zijn drijfveer om je te helpen. Vanuit zijn rijke ervaring als people manager en zijn eigen verhaal is Erik geloofwaardig in zijn rol als coach. Hij heeft bewezen mensen in beweging te krijgen.”

Edo Keuning, financieel directeur FC Utrecht 

 

“Erik heeft een oprechte interesse in de mens, de vaardigheid om door te dringen in die mens op een respectvolle manier, waardoor hij niet bedreigend maar wel confronterend die mens inzage geeft in zijn problematieken en zijn eigen mogelijkheden die op te lossen. Zijn humorvolle bescheidenheid wordt gesierd met een randje van prachtig taalgebruik. Hij is integer en trouw, heeft een open vizier met het belang van de ander voor ogen. Hij heeft daarbij het vermogen van zelfreflectie, dat zich uit door humor te combineren met effectieve ernst.”

Wander Streefkerk, professional in finance

 

“Toegewijd, nuchter en betrokken. Deze trefwoorden schetsen de persoonlijkheid van Erik Meijer. Ik heb Erik leren kennen in de hoedanigheid van districtsdirecteur bij een van mijn relaties ABNAMRO. Erik viel mij op door zijn visie op de ontwikkelingen in zijn branche en zijn opinie hoe hier mee te dealen. In een van mijn projecten hebben Erik en ik intensief samengewerkt om cursisten en hun leidinggevende bewust te maken van de noodzaak om wendbaar en flexibel door het werkzame leven te koersen. Erik toont daarbij daadkracht en schuwt niet zichzelf als voorbeeld te stellen. Ik heb mogen ervaren hoe het is om uitdagingen met Erik aan te gaan, hij doet wat hij belooft. Daarnaast heb ik persoonlijk veel gehad aan zijn ervaringen als people manager en zijn kijk op de wereld.”

Remko Wabeke, trainer & coach